Vapaa Kielivalinta  
  Palaute | Jäseneksi | Vetoomus |  
 
Julkaistu 1.4.2013

Meneillään on kannattajien hankinta ruotsi vapaaehtoiseksi -kansalaisaloitteelle. Tätä kirjoitettaessa kannattajia on jo yli 16000. Ainakin 34000 kannattajaa pitää siis kerätä lisää. Tilanne on kielivapauden kannalta haastavan vakava, mutta myös riemullinen: nyt on mahdollisuus toimia järkevämmän kielipolitiikan puolesta!

Vapaa kielivalinta järjestää suurimmilla paikkakunnilla aloitteen näkyvyyttä lisäävää toimintaa esimerkiksi kävelykaduilla ja toreilla. Pareittain ja pienissä ryhmissä tullaan jakamaan esitteitä ja keräämään kannattajia paperisten kannatusilmoituslomakkeiden avulla.

Toimintaan tarvitaan jokaista. Haluatko osallistua?

Tämä tapahtuu seuraavasti. Kirjoita sähköpostiviesti osoitteeseen info@vapaakielivalinta.fi ja anna lupa sähköpostiosoitteesi kertomiseen ruotsi vapaaehtoiseksi –kansalaisaloitteen edistämisestä kiinnostuneille ihmisille omalla paikkakunnallasi. Näin voimme ottaa sinuun yhteyttä aloitetoiminnan järjestämistä varten.

Toimintaa pyritään järjestämään paikkakunnilla, joilla on runsaasti Vapaa kielivalinta ry:n jäseniä, kuten Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Imatralla. Toiminta voisi olla mahdollista myös Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, Rovaniemellä, Hyvinkäällä ja Porvoossa.

Voit toimia myös omin päin ja tilata aloitetta mainostavaa materiaalia ja kannatusilmoituslomakkeita osoitteesta info@vapaakielivalinta.fi
Voit myös tulostaa materiaalia osoitteesta http://ruotsivapaaehtoiseksi.fi/osallistu.php.

Ystävällisin terveisin,

Ilmari Rostila
Pj Vapaa kielivalinta ry
 
     
   
Etusivu