Tuomas Enbuske kehuu vilpittömästi: RKP on saavuttanut tavoitteensa

Tämä alue on avoin kaikille rekisteröityneille käyttäjille. Muille alueille voivat kirjoittaa vain yhdistyksen jäsenet.
Viesti
Julkaisija
NRR
Viestit: 9797
Liittynyt: 10.02.2013 15:38

Tuomas Enbuske kehuu vilpittömästi: RKP on saavuttanut tavoitteensa

#1 Lukematon viesti Kirjoittaja NRR » 21.05.2019 07:10

Enbuske Avussa https://www.apu.fi/artikkelit/tuomas-en ... voitteensa

Aloittaa kriittisesti:
RKP on puolueiden miesprostituoitu. Se antaa ihan kaikille. ---

Jos meille tulee sosialistinen hallitus, RKP:n tehtävä on kertoa sosialismista äänestäjilleen ruotsiksi. Kapitalistisessa hallituksessa sama homma. Vaikka Putinin juntta tekisi sotilasvallankaappauksen Suomessa, RKP olisi sielläkin mukana varmistamassa, että suomalaisilla toisinajattelijoilla on oikeus tulla diktaattorien waterboarding-kiduttamaksi myös ruotsiksi.

RKP ei noussut vuonna 2015 hallitukseen vain siksi, että se oli luvattu persuille. --- Kun persut hajosivat ja siniset perustivat puoluetta, RKP oli jo matkalaukun kanssa Kesärannan edessä.

Aina hoetaan, ettei RKP:llä ole periaatteita, mutta itse asiassa on. Se on ainoa puolue, joka on saavuttanut tavoitteensa. Sen ainoa tavoite on ruotsin aseman säilyttäminen.

Tiedän kielisotien kiistat ja ruotsinkielisten harhaisen roturasismin suomenkielisiä kohtaan aikoinaan ---
Pääsee pakkoruotsiin:
Vastustan pakkoruotsia, koska se ei toimi. Kukaan yliopiston käynyt suomenkielinen ei osaa ruotsia.
Päättää sovinnollisesti:
--- ruotsin kielen asemasta pitäisi kertoa enemmän historian tunnilla, koska suomalaiset luulevat, että ne puhuvat ilkeyttään ruotsia. Eivät puhu. RKP on siis onnistunut tehtävässään. Ruotsiksi saa palveluita Suomessa, ja se on hyvä.

Ruotsinkieliset maksavat enemmän veroja kuin saavat veroetuja

Kun nyt joku alkaa taas valittaa ruotsin kielen kalleudesta: itse asiassa ruotsi on ainoa kieli Suomessa, joka maksaa itsensä takaisin. Kun korvamerkitsemme ruotsinkielisten maksamat tulo- ja pääomaverot, he maksavat enemmän veroja kuin saavat veroetuja. Ruotsinkieliset tekevät vähemmän rikoksia kuin suomenkieliset ja käyttävät vähemmän sossun palveluja. Eli turha meidän on valittaa.

---
Onko tässä nyt Enbuske&Harkimon kielipoliittinen kannanotto? Pakkoruotsista ja RKP:n promiskuiteetista voi olla montaa mieltä, mutta ruotsi ja ruotsinkieliset ovat siunaus?

NRR
Viestit: 9797
Liittynyt: 10.02.2013 15:38

Re: Tuomas Enbuske kehuu vilpittömästi: RKP on saavuttanut tavoitteensa

#2 Lukematon viesti Kirjoittaja NRR » 21.05.2019 07:43

--- ruotsi on ainoa kieli Suomessa, joka maksaa itsensä takaisin. Kun korvamerkitsemme ruotsinkielisten maksamat tulo- ja pääomaverot, he maksavat enemmän veroja kuin saavat veroetuja. Ruotsinkieliset tekevät vähemmän rikoksia kuin suomenkieliset ja käyttävät vähemmän sossun palveluja. Eli turha meidän on valittaa.
Vanhan eliitin jälkeläiset ilmen muuta kuuluvat ryhmään, josta voidaan sanoa, että "maksavat enemmän veroja kuin saavat veroetuja ja tekevät vähemmän rikoksia ja käyttävät vähemmän sossun palveluja".

Pakkoruotsi on osa järjestelmää joka vielä vahvistaa vanhan eliitin jälkeläisten yliedustuksen korkeakoulutuksessa ja virkauralla. Verkostojakaan ei sovi unohtaa. Eikä tapaa, jolla joidenkin alueiden elinkeinoelämää tuetaan.

Olen Suomi24/Kielipolitiikkapalstalla kohdannut aika uskomattomia asenteita, joissa alleviivataan ruotsinkielisten vaurautta ikään kuin ruotsinkielisyys olisi tehnyt heistä ahkerampia ja säästäväisempiä ja siksi oman onnensa seppiä rikkaine säätiöineen (ihan vain säästäväisyyttä) kun taas meistä muista voidaan puhua fennoluusereina, jotka vetää sossun luukulta kurjan elantonsa.

Kun vasemmisto vielä on pakkoruotsiverkostojen narussa, mikään taho ei kyseenalaista tällaista itsetyytyväisyyttä.

Mutta on se outoa, ja valheellista.

NRR
Viestit: 9797
Liittynyt: 10.02.2013 15:38

Re: Tuomas Enbuske kehuu vilpittömästi: RKP on saavuttanut tavoitteensa

#3 Lukematon viesti Kirjoittaja NRR » 21.05.2019 08:02

Ajatuspaja e2 on teettänyt vähemmistöjen näkemyksistä kyselyjä ja näitä on suomenruotslaisten osalta purettu. Löysin vain HBL:n ylimalkaisen jutun, jossa joitakin prosentteja.

Ruotsinkielisten asema on uhattu:
30% ruotsinkielisistä
3% suomenkielisistä

Ruotsinkielisten asema on turhankin hyvä:
40% suomenkielisistä

Melkein puolella suomenkielisistä ei ole mitään kontaktia ruotsinkielisiin. Mutta ryhmillä on kuulemma "kiinnostusta" toisiinsa... Muuten ryhmien näkemykset olivat aika samankaltaisia, ainoastaan Norden oli tärkeämpi suomenruotsalaisille (ei prosentteja näkyvissä).

https://www.hbl.fi/artikel/finlandssven ... sbor-stor/

Ja nyt sitten meitä aletaan taas kasvattaa...

TK
Viestit: 2513
Liittynyt: 19.11.2008 01:26

Re: Tuomas Enbuske kehuu vilpittömästi: RKP on saavuttanut tavoitteensa

#4 Lukematon viesti Kirjoittaja TK » 22.05.2019 05:29

Tuomas Enbuske kirjoittaa hyvin rohkeasti: "RKP on puolueiden miesprostituoitu. Se antaa ihan kaikille... Sen ainoa tavoite on ruotsin aseman säilyttäminen"

Puolueiden kritisoimisen ja arvostelun ei pitäisi olla kiihottamista kansanryhmää vastaan, mutta varmasti monien surujen mielestä läheltä liippaa.

Toivottavasti joku pilapiirtäjä uskaltaa tarttua tähän aiheeseen pilapiirrosten avulla. Meheviä kuvia saisi aikaiseksi.

rationalisti
Viestit: 186
Liittynyt: 11.02.2013 10:46

Re: Tuomas Enbuske kehuu vilpittömästi: RKP on saavuttanut tavoitteensa

#5 Lukematon viesti Kirjoittaja rationalisti » 25.05.2019 09:26

TK kirjoitti: 22.05.2019 05:29 Tuomas Enbuske kirjoittaa hyvin rohkeasti: "RKP on puolueiden miesprostituoitu. Se antaa ihan kaikille... Sen ainoa tavoite on ruotsin aseman säilyttäminen"

Puolueiden kritisoimisen ja arvostelun ei pitäisi olla kiihottamista kansanryhmää vastaan, mutta varmasti monien surujen mielestä läheltä liippaa.
Mitään lakia tuskin rikottiin, mutta hyvän maun ylittäminen tässä selkeästi tapahtui. Miesprostituoidut tekevät hyödyllistä ja arvokasta työtä, jonka julkisuuskuva on jo valmiiksi riittävän huono ilman tarpeetonta rinnastusta RKP:hen.

Vastaa Viestiin