Tänään hesarissa myönnettiin, että katujengeistä vaikeneminen on ollut virhe, mutta on muka vaiettu persujen pelossa

Tämä alue on avoin kaikille rekisteröityneille käyttäjille. Muille alueille voivat kirjoittaa vain yhdistyksen jäsenet.
Viesti
Julkaisija
NRR
Viestit: 9800
Liittynyt: 10.02.2013 15:38

Tänään hesarissa myönnettiin, että katujengeistä vaikeneminen on ollut virhe, mutta on muka vaiettu persujen pelossa

#1 Lukematon viesti Kirjoittaja NRR » 14.10.2023 07:37

Tänään hesarissa myönnettiin, että katujengeistä vaikeneminen on ollut virhe, mutta on muka vaiettu pahojen persujen pelosta.

"Osa päättäjistä ja asiantuntijoista on vaiennut --- ongelmista, jotta ei tarjoaisi polttoainetta rasistiselle hyökkäilylle ---. Toiset ovat olleet hiljaa peläten, että heitä itseään syytetään rasismista. Ja kaikki puolueet pelkäävät, että avoin puhe ---"

Jutussa mainitaan vaiettuna teemana myös sukupuolten moninaisuus muttei pakkoruotsia.

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009916440.html

Kaunistelua - vaiettuja teemoja on paljon, pakkoruotsi yksi. Koska on haluttu vaientaa avoin puhe, se on leimattu persupuheeksi.

Näin myös RKP ja folktinget ovat onnistuneet vaientamaan keskustelun ruotsipakoista.

Pakkoruotsin perusteettomuudesta ja ongelmista ja epäoikeudenmukaisuudesta on vaiettu niin asiantuntijoiden kesken kuin hallinnossa, jotta muka ei tarjottaisi polttoainetta "ruotsivihalle" tai jouduttaisi itse leimatuksi "ruotsinsyöjäksi".

Kauanko saamme odottaa avointa puhetta?

NRR
Viestit: 9800
Liittynyt: 10.02.2013 15:38

Re: Tänään hesarissa myönnettiin, että katujengeistä vaikeneminen on ollut virhe, mutta on muka vaiettu persujen pelossa

#2 Lukematon viesti Kirjoittaja NRR » 14.10.2023 08:08

Kommentti jutun keskusteluosiossa:
Olisi mielenkiintoista saada tutkimusta siitä kumpi on syy ja kumpi seuraus.

Ovatko persut proaktiivisesti vallanneet nurkkaa keskustelusta, vai olisiko niin päin, että vasemmiston hegemonia monessa kulttuuripoliittisessa kysymyksessä on hiljentänyt kaikki muut paitsi persut. Eli toisin sanoen onko vika ns. ”Cancel kulttuurissa”, joka toimii muihin paitsi persuihin ---

Uusi kielipolitiikka
Viestit: 2185
Liittynyt: 08.12.2017 17:48
Paikkakunta: Global
Viesti:

Re: Tänään hesarissa myönnettiin, että katujengeistä vaikeneminen on ollut virhe, mutta on muka vaiettu persujen pelossa

#3 Lukematon viesti Kirjoittaja Uusi kielipolitiikka » 14.10.2023 17:25

Ketä nämä mystiset persut ovat?

Eivät he ole tänne laskuvarjoilla pudottautuneet maan rajojen ulkopuolelta, vaan ovat entisiä demareita, keskustalaisia, kokoomuslaisia ja kristillisiä. joiden mielipiteet on sivuutettu kyseisissä puolueissa.

Mutta myös persut menivät rähmälleen kielipolitiikassa, eivät uskaltaneet haastaa RKP:n sanelupolitiikkaa.

Halla-aho aikoinaan:
Todellinen syypää tilanteeseen on juuri se tavallinen kansalainen, joka vaaleista toiseen äänestää status quon säilyttäjiä.
Vallitsevaan asiaintilaan sitoutuneiden puolueiden, siis kokoomuksen, kepun, demareiden, vasemmistoliiton, vihreiden ja kristillisten, äänestäminen on vallitsevan asiaintilan puolesta äänestämistä, ei tämä sen monimutkaisempi asia ole
.
Nyt persutkin pettivät suomenkielisen väestön enemmistön muiden puolueiden esimerkin mukaisesti:
"mestari" siis erehtyi lopulta.

Persut!
Turha syytellä äänestäjiä:
te petitte meidät!!

lpo
Viestit: 174
Liittynyt: 10.04.2016 10:57

Re: Tänään hesarissa myönnettiin, että katujengeistä vaikeneminen on ollut virhe, mutta on muka vaiettu persujen pelossa

#4 Lukematon viesti Kirjoittaja lpo » 19.10.2023 12:00

Täytyy muistaa, että katujengeistä vaiettiin kunnes ongelma oli niin päällekäyvä, ettei vaikeneminen enää ollut vaihtoehto. Ja tuon piti tapahtua naapurimaassa, jonka kehitystä Suomessa on apinoitu tarkkaan viimeiset vuosikymmenet, joten ei tarvitse olla kummoinen Nostradamus ennustaakseen tulevaa.

Pakkoruotsin kohdalla analogiaa pitää hakea kauempaa ja historiansa lukeneille on selvää, kuinka Etelä-Afrikan solmu saatiin lopulta aukaistua. Pitäisikö EU:ta vaatia asettamaan Suomi kauppasaartoon, ennen kuin tälle älyttömyydelle saadaan loppu?

Vastaa Viestiin