Eurovaalit ja arvot

Tämä alue on avoin kaikille rekisteröityneille käyttäjille. Muille alueille voivat kirjoittaa vain yhdistyksen jäsenet.
Viesti
Julkaisija
NRR
Viestit: 8396
Liittynyt: 10.02.2013 15:38

Eurovaalit ja arvot

#1 Lukematon viesti Kirjoittaja NRR » 03.05.2019 12:42

Mikähän olisi eurovaaleissa oleellista?

Tein Helsingin Sanomien eurovaalikoneen kyselyn. Mielenkiintoinen tulos.

Kohdassa arvot kanssani 95%:sti samaa mieltä olivat Kokoomuksen Meppi, Keskustan ehdokas ja Vasemmistoliiton ehdokas.

Arvokartalla, minusta leivottiin kuitenkin lähes konservatiivi, vaikka mielestäni vastasin ehdottoman myönteisesti esim. adoptio-oikeuden laajentamiseen myös seksuaalivähemmistöille. Olen muka demareista vasemmalla mutta Kokoomuksen tasolla liberaali-konservatiivi-akselilla, RKP paljon minua liberaalimpi. Millä perusteella näissä testeissä jaetaan liberaaliuspisteitä? ;) Pitääkö liberaalin vastata "kyllä" kysymykseen "EU:n on säänneltävä tiukemmin sitä, millaista sisältöä sosiaalisessa mediassa saa levittää"?

Ketä tässä nyt sitten äänestäisi, jos noudattaisi talousnobelistimme neuvoa, että pitää valita ehdokas, jolla on samat arvot ja sitten jättää asiat hänen hoidettavakseen.

SJONS
Viestit: 399
Liittynyt: 22.11.2017 12:24

Re: Eurovaalit ja arvot

#2 Lukematon viesti Kirjoittaja SJONS » 03.05.2019 17:41

Eivätköhän ne arvot sieltä löydy, kun pohtii minkälaisia valtioita EU:ssa on ja mihin meidän maksamamme rahat kiikutetaan, jos nykyinen peli saa jatkua !

Lisäksi kannattaa muistaa, mitkä puolueet haluavat jakaa veroeuromme meidän omille kansalaisillemme ja ketkä taas haluavat meidän toimivan koko maailman sosiaalitoimistona eli mitkä puolueet kuvittelevat, että Kelan maksukyky riittää koko maailman köyhien auttamiseen.

Vastaa Viestiin