Demareiden Haatainen varhentaisi pakkoruotsia - SvenskaYle

Tämä alue on avoin kaikille rekisteröityneille käyttäjille. Muille alueille voivat kirjoittaa vain yhdistyksen jäsenet.
Viesti
Julkaisija
NRR
Viestit: 7539
Liittynyt: 10.02.2013 15:38

Demareiden Haatainen varhentaisi pakkoruotsia - SvenskaYle

#1 Lukematon viesti Kirjoittaja NRR » 29.10.2017 03:20

Haatainen on Svenska Ylellä pahoittelemassa yo-ruotsin vapaaehtoisuutta, toki lupaa vaalia kaksikielisyyttä, vastustaa pakkoruotsitonta kielikokeilua, joka jättää lapset vaille virkoihin tarvittavia kansalliskieliä, ja - haluaa entisestään varhentaa ruotsinopiskelua.

https://svenska.yle.fi/artikel/2017/10/ ... m-finlands

Miksei Haatainen halua sanoa suomeksi äänestäjilleen, että hän haluaa pakollisen ruotsin yhä varhaisemmaksi ja katuu pakollisen ruotsin yo-kokeen vaihtumista valinnaisiin kokeisiin? Olisiko niin, ettei sellainen puhe suomeksi vetoaisikaan äänestäjiin? Miksi poliitikot markkinoivat ääneen pakollista ruotsia ruotsinkielisille mutta vaikenevat suomeksi? Niinpä.

petril
Viestit: 22
Liittynyt: 19.09.2010 17:26

Re: Demareiden Haatainen varhentaisi pakkoruotsia - SvenskaY

#2 Lukematon viesti Kirjoittaja petril » 29.10.2017 08:30

NRR kirjoitti: Miksei Haatainen halua sanoa suomeksi äänestäjilleen, että hän haluaa pakollisen ruotsin yhä varhaisemmaksi ja katuu pakollisen ruotsin yo-kokeen vaihtumista valinnaisiin kokeisiin? Olisiko niin, ettei sellainen puhe suomeksi vetoaisikaan äänestäjiin? Miksi poliitikot markkinoivat ääneen pakollista ruotsia ruotsinkielisille mutta vaikenevat suomeksi? Niinpä.
Käsittämätöntä shittiä, etten sanois. Vaikka demareista toki olisin tämän uskonutkin, ikävä kyllä. :evil:

En tiedä millainen pakkoruotsittajien hyvävelikerho nyt on oikein kokoontunut ja sumplinut näitä presidentinvaalihommia, kun tosiaan itse bongasin juuri ensitöikseni herätessäni IL:n etusivun uutisotsikon "Venäjän hybridivaikuttamisesta presidentinvaaleihimme" - ja kas kummaa, sielläkin seisoi yhtenä mahdollisena Venäjän vaikuttamiskeinona "pakkoruotsikeskustelun aktivoiminen".. :shock: :? :roll:

Vastaa Viestiin